E-förslaget kunde inte lämnas in för vidare hantering

E-förslaget kunde inte lämnas in för vidare hantering eftersom antalet underskrifter inte uppnått minimiantalet när slutdatumet passerade.

Ökade parkeringsmöjligheter närmare centrum.

Sammanfattning

Då det är ont om parkeringsplatser i centrala Eslöv och att många som är beroende av bil och bor i centrum måste tvingas söka parkering bland vägar i bostadsområde. Tex. från centrum mot Ekenässkolan och Västra skolan och det kan väl inte vara rätt att dessa gator skall fyllas med parkerade bilar.

Beskrivning

Förslag på ökade parkeringsmöjligheter utan större kostnader för kommunen möjligen en del intäkter i stället. Många är nog med på att betala bara en parkeringsplats finns nära centrum. Västergatan: från korsning Villavägen till Bryggaregatan här borde parkering längs vägen utökas till båda sidor med hela dygn. Trollsjövägen: från korsning Södergatan till Kanalgatan parkering en sida dygnet runt. Södergatan: från korsning korsning Kyrkogatan till korsning Vävargränd ena sidan. Villagatan: från Kanalgatan till Södergatan ena sidan. Även parkering på kyrkans parkering vardagar.

Bifogade filer

document Skanning_20230130.png Ladda ner

Direktlänk till e-förslaget

https://eforslag.eslov.se/eforslag/378

Onlineunderskrifter

Nr. Namn Datum Kommentar
1 Alias_7299 2023-02-10
2 Alias_7329 2023-03-03

Kommentarer

Information

Status

Ej inlämnad

Förslagsställare

Alias_7299

Startdatum

2023-02-10

Slutdatum

2023-05-10

Målgrupp

Trafik och resor

Signaturer

2 onlineunderskrifter