E-förslaget kunde inte lämnas in för vidare hantering

E-förslaget kunde inte lämnas in för vidare hantering eftersom antalet underskrifter inte uppnått minimiantalet när slutdatumet passerade.

Skatepark i Flyinge

Sammanfattning

I dagsläget finns det inte särskilt mycket för ungdomar att göra i Flyinge, förutom badminton och fotboll. Därför borde en skatepark byggas i Flyinge

Beskrivning

Det finns många ungdomar i Flyinge som åker skateboard och kickbike som gärna hade haft ett ställe att åka på. Just nu är man ute på gatan och åker vilket inte är optimalt. Gatorna i Flyinge är ojämna och inte bra att åka på.

Eftersom gatorna inte är bra att åka på måste man åka någon annanstans för att åka skateboard. Det är dock väldigt svårt eftersom bussarna går inte särskilt ofta från Flyinge, och på helgen går de inte alls.

En skatepark i Flyinge hade inte bara lockat nytt folk till Flyinge utan den hade även fått folk som inte rör på sig särskilt mycket att gå ut. Tycker man inte om fotboll eller badminton då finns det inte mycket att göra, en skatepark hade fått fler ungdomar att gå ut och börja röra på sig mer.

Det finns flera ställen i Flyinge där det finns plats för en skatepark. T.ex vid idrottshallen eller på gröningen.

En skatepark behövs i Flyinge för att ge folk en plats att åka och för att få fler att vilja bli aktiva. En skatepark i Flyinge hade lockat hit nya människor och även blivit en mötesplats för barn och ungdomar i Flyinge. Därför borde en skatepark byggas i Flyinge

Direktlänk till e-förslaget

https://eforslag.eslov.se/eforslag/Skatepark

Onlineunderskrifter

Nr. Namn Datum Kommentar
1 Alias_2425 2019-04-17
2 Jonas Andrrsson 2019-06-24
3 André Hansson 2019-06-27

Kommentarer

Information

Status

Ej inlämnad

Förslagsställare

Alias_2425

Startdatum

2019-04-17

Slutdatum

2019-07-17

Målgrupp

Uppleva och göra

Signaturer

3 onlineunderskrifter