Skapa ett användarkonto

Fyll i formuläret nedan och klicka på Skapa konto för att registrera dig och skapa ett användarkonto.

Användarnamnet används endast för inloggning. Det kan med fördel vara din e-postadress så är det lätt att komma ihåg det.

Fält marker­ade med * är obligatoriska.­

När du har registrerat dig får du ett e-postmeddelande med en länk där du måste bekräfta att det är ditt e-postkonto (ett bekräftelsemail).

Om du inte får något e-postmeddelande inom kort bör du först kontrollera att det inte har fastnat i ditt spam-filter. Hittar du inget e-postmeddelande där heller kan du kontakta oss på hjälper vi dig.

Klicka på länken villkoren nedan för att läsa om hur vi använder dina registrerade uppgifter.

Användarnamn
 
E-postadress
 
Förnamn
Eftenamn
 
Adress
Postnummer
Ort
 
 
 
 
 

Publicering av för- och efternamn

När du skriver under eller lämnar ett förslag publiceras ditt för- och efternamn på kommunens hemsida. Vill du inte att ditt namn publiceras, kan du välja att vara anonym när du registerar ett konto och ett visningsnamn kopplat till ditt användarkonto skapas av systemet.


villkoren för behandling av personuppgifter.  

Villkor

Behandling av personuppgifter
Personuppgifter (som t ex namn och adress) som du lämnar in kommer enbart att behandlas av Eslövs kommun för nödvändig administration av e-förslaget. När du skapar ett användarkonto godkänner du att Eslövs kommun lagrar och behandlar de personuppgifter du lämnat. Personuppgiftsansvarig enligt personuppgiftslagen (1998:204) för personuppgiftsbehandlingen är Kommunstyrelsen. Har du frågor om behandlingen av dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss via mejl till kommunledningskontoret@eslov.se..

Läs mer om behandling av personuppgifter.